Panimoravintola Brewery – Kansainvälinen kohtaamispaikka

Tallinnan Vanhankaupungin sydämestä, Pikk -kadulta, löytyy panimoravintola Brewery. Ravintola on erityisen suosittu Tallinnassa työskentelevän kansainvälisen yhteisön kohtaamispaikkana. Brewery onkin kohtauspaikkana loistava, sillä se on alle minuutin kävelymatkan päässä Raatihuoneen torilta.

Sporttibaarin ja loungen yhdistelmä

”Lähistöllä on useita eri maiden suurlähetystöjä ja niissä työskentelevät ovat ottaneet Breweryn kantapaikakseen. Asiakaskuntamme on erittäin kansainvälistä. Suuri osa asiakkaistamme asuu Tallinnassa ja osa on vain käymässä. Kaikki mahtuu joukkoon”, ravintolapäällikkö Andrei Slessarenko kertoo.

Tallinnan kisastudio

Breweryn TV-ruuduilla pyörii ajankohtaiset urheilutapahtumat ja siksi se toimiikin usein Tallinnan ”virallisena kisastudiona”. Vaikka suuri osa ravintolasta toimii sportin ympärillä, siellä voi nauttia talon antimista myös ilman urheilua.

”Breweryssä on  VIP-lounge, Heineken-sporttikellari ja olutpubi, joten jokaiselle löytyy mieleinen tapa viettää iltaa tai nauttia lounasta.” Slessarenko jatkaa.

Erikoisuutena japanilainen viski

”Huikeassa juomavalikoimassa on 47 erilaista olutta, joista viisi on talon oman panimon tuotantoa.  Viskejäkin löytyy ruhtinaalliset 32 sorttia ja eksoottisin niistä taitaa olla japanilainen viski. Oletko koskaan maistanut?” Slessarenko kysyy innostuneena.

Moneen makuun

Ruokalistaltakin löytyy valikoimaa lähes joka makuun. Saatavilla on tapas-tyyppisiä lautasia huurteisen kaveriksi, burgereita, pastaa ja meren antimia.

”Me lähdemme siitä, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin. Siksi laidasta laitaan oleva menu on meille kunnia-asia”, Slessarenko toteaa.

Hääjuhlia ja pikkujouluja

Panimoravintola Brewery on mahdollista varata myös yksityisjuhliin. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa, joten sinne mahtuu isompikin seurue juhlimaan.

”Meillä käy pikkujouluporukoita Suomesta ja hääjuhliakin vietetään silloin tällöin. Alakertaan mahtuu helposti 70 ihmisen seurue ja yläkerassa meillä on tilat viidellekymmenelle” Slessarenko esittelee.

Jos haluat tavata uusia tuttavuuksia ja löytää hyvää seuraa, kokeile Brewery panimoravintolaa.

Tallinnan parhaat ravintolat ja tarjoukset löydät myös TÄSTÄ LINKISTÄ

Etusivulle tai Lisää artikkeleita

Tutustu myös näihin

Uusimmat matkajutut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *