Nauti lattari-menusta Telliskiven helmessä

Kalamajan trendialueella, Telliskivi -kadulla sijaitseva ravintola La Tabla tarjoaa makumatkan latinalaisamerikkalaiseen keittiöön. Ravintola onkin saavuttanut asemansa yhtenä Tallinnan suosituimmista ravintoloista.

Monipuolinen lattari-menu

La Tablan keittiössä sekoitetaan maailman viimeisimmät trendit lattari-keittiön perinteisiin. Ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin ja lapsetkin on hyvin huomioitu. Listalta löytyy annoksia myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolan hintataso on myös kukkarolle ystävällinen.

Salaisuutena tuoreet raaka-aineet

”Guacamolen valmistamme joka päivä tuoreista avokadoista. Tomaattisalsaan on lisätty mausteeksi hieman chiliä, joka sopii hyvin yhteen meksikolaisten ruokien kanssa tarjoiltavan juustokastikkeen kanssa.” La Tablan kokki Maria Fernanda kertoo.

”Taidamme olla ainoa ravintola Virossa, jossa maissitortillat ja nachot valmistetaan alusta loppuun keittiössämme. Meille on pyhä asia käyttää annoksissamme tuoreita raaka-aineita.” Fernanda jatkaa.

Tortillojen valmistus

”Gluteenitonta maissitortillaa varten maissijyvät keitetään kalsiumpitoisessa vedessä. Seuraavaksi jyvät jauhetaan erityisellä myllyllä (molino) ja maissijauho lisätään tortillataikinaan. Lopuksi taikina puristetaan tortillapuristimella (tortilladora) ja paistetaan grillissä.” Fernanda opastaa.

Palvelu pelaa

”Seurueemme oli illalliselle La Tablassa ensimmäistä kertaa kesäkuussa. Listan valikoima oli meille eksoottinen, sillä kotikaupungissamme ei ole edes Tex-Mex ravintolaa.

Menun annoksia arpoessamme, luoksemme saapui hyvää suomea puhuva ravintolapäällikkö. Vietimme ravintolassa loistavan illan ja ruoka oli niin erinomaista, että olen suositellut sitä kaikille ystävilleni.” Annika Lahtinen hehkuttaa.

Jos  aidot maut ja raaka-aineiden tuoreus ovat sinulle tärkeitä, on La Tabla oikea paikka virkistää mieltäsi ja kehoasi. Bienvenido a La Tabla!

Tallinnan parhaat ravintolat ja tarjoukset löydät myös TÄSTÄ LINKISTÄ

Etusivulle tai Lisää artikkeleita

Tutustu myös näihin

Uusimmat matkajutut