Rakastu ranskalaisen keittiöön salaisuuksiin

Restoran Lusikas, suomeksi Ravintola Lusikka, on menestyksekkäästi palvellut jo seitsemän vuotta Aia -kadulla, ruokakauppa Rimin kupeessa. Avaamisesta lähtien ravintolan suosio on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta. Niin kanta-asiakkaiden ja uusien tuttavuuksien siivittämänä.

Suosio yllätti

Restoran Lusikas hurmasi ensin paikallisen mainostoimistoväen ja yritysjohtajien makunystyrät. Suosioon auttoivat ystävällinen palvelu, Tallinnan parhaimpiin kuuluva viinivalikoima ja korkeatasoinen ranskalaistyyppinen gourmet-keittiö.

Lusikas on edelleen paikallisten suuressa suosiossa, koska ravintolan hintataso on pysynyt virolaisillekin kohtuullisena ja vieressä olevien parkkipaikkojen ansiosta ravintolan lähelle pääsee myös autolla.

Makunautintoja matkailijoille

Ravintolaan ihastuneita turistejakin on tänä päivänä tuhansia.

”Tottakai unelmia ja tavoitteita on aina uuden ravintolan kanssa. Tässä kaikki meni kohdalleen heti. Valikoiman, laadun, palvelun ja kohtuullisen hintatason yhdistelmä upposi suoraan ihmisten sydämiin.

Meillä on paljon kanta-asiakkaita. Se kertoo keittiön tasosta ja ravintolan palvelusta. Voimme vain todeta, että olemme onnistuneet tavoitteissamme”, ravintolan pääkokki Alo Stamm kertoo.

Erikoisuutena meren herkut

Ranskalaistyylinen menu pitää sisällään, perinteisen sisäfilepihvin lisäksi, muun muassa jättikatkarapuja, kalaruokia ja simpukoita. Jokaiseen annokseen löytyy useampikin viinisuositus.

Viinin ystävien paratiisi

Hyvän viinin ystäville Restoran Lusikas on kuin unelmien täyttymys. Ravintolan viinivalikoimassa on yli 300 erilaista viiniä. Useita ravintolan valikoimassa olevia viinejä ei muualta Tallinnassa saa, sillä ravintolan omistajat maahantuovat viiniä tarkasti valitsemiltaan viinintuottajilta.

”Hyvät ja laadukkaat viinit ovat meille pyhä asia, sillä kaikki ravintolan osakkaat ovat vihkiytyneitä viiniharrastajia”, Stamm naurahtaa.

Shampanjat ovat juomavalikoiman helmiä

Ravintolan viinivalikoima on jo itsessään kadehdittavan laaja, mutta myös shampajavalikoima hivelee monipuolisuudellaan. Ravintolan valikoimista löytyy muun muassa Bollinger Special Cuvée Brut ja Veuve Clicquot La Grande Dame 1998 kaltaisia laatujuomia.

Restoran Lusikas

Osoite Aia 7 

TALLINNAN PARHAAT RAVINTOLAT JA TARJOUKSET

Etusivulle tai Lisää artikkeleita

Tutustu myös näihin

Uusimmat matkajutut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *